آلبالو خشک درشت برای آنکه در بهترین کیفیت ممکن تولید گردد، به چه عواملی وابسته است؟ و چه نقاطی از ایران این خشکبار را بیشتر عرضه می کنند؟
درشت بودن آلبالو خشک پیش از همه به نوع میوه آن وابسته خواهد بود.
قطعا هرچه میوه آلبالو درشت تر باشد بیشتر انتظار می رود که از آن خشکبار خوبی حاصل شود. علاوه بر این میزان آب میوه هم مهم است زیرا در فرآیند خشک شدن برخی از ارقام آلبالو همچون انواع مجاری، زیاد آب از دست می دهند و حجم زیادی از محصول، تبخیر می شود. لذا آلبالو سیاه مشهد را باید مناسبترین میوه برای تولید آلبالو خشک دانست.
تولید آلبالو خشک درشت
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش: ...
راه های ارتباطی: