آلبالو درسینا
خانه / آلبالو / آلبالو خشک / تولید آلبالو خشک درشت

تولید آلبالو خشک درشت

آلبالو خشک درشت برای آنکه در بهترین کیفیت ممکن تولید گردد، به چه عواملی وابسته است؟ و چه نقاطی از ایران این خشکبار را بیشتر عرضه می کنند؟
درشت بودن آلبالو خشک پیش از همه به نوع میوه آن وابسته خواهد بود.
قطعا هرچه میوه آلبالو درشت تر باشد بیشتر انتظار می رود که از آن خشکبار خوبی حاصل شود. علاوه بر این میزان آب میوه هم مهم است زیرا در فرآیند خشک شدن برخی از ارقام آلبالو همچون انواع مجاری، زیاد آب از دست می دهند و حجم زیادی از محصول، تبخیر می شود. لذا آلبالو سیاه مشهد را باید مناسبترین میوه برای تولید آلبالو خشک دانست.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مجید موشانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09150826243
پست الکترونیکی: dorsina.co121@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش اینترنتی آلبالو خشک

فروش اینترنتی آلبالو خشک درجه یک

فروش اینترنتی آلبالو خشک درجه یک در مرکز خشکبار درسینا انجام می شود. خرید و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *