انواع مختلفی برای میوه آلبالو وجود دارد که برخی از ارقام آن جهت منجمد کردن دارای اولویت هستند و برای تهیه فرآورده های دیگر مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع آلبالو مجاری و همه ارقام پیش رس یا دیر رس آن برای منجمد کردن، اغلب بسیار خوب هستند. مهمترین دلیلی که برای آن قابل ذکر است به اندازه درشت و رنگ قرمز شفاف این مدل آلبالوها ارتباط دارد.
تهیه آلبالو منجمد ممکن است با اعمال هسته گیری صورت پذیرد که بر قیمت محصول تاثیر مثبت دارد و البته امکان مصرف آن را نیز بسیار آسان تر می کند. بدین ترتیب تنوع قابل ملاحظه ای در آلبالو منجمد موجود در بازار دیده می شود.
تهیه انواع ارقام آلبالو منجمد
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش: ...
راه های ارتباطی: