آلبالو خشک شده برای شناخته شدن به کیفیت بالا، ویژگی هایی را لازم دارد که اندازه درشت و طعم ترش آنها، جزو همین خصوصیات است ضمن اینکه چگونگی بسته بندی محصول هم حائز اهمیت خواهد بود.
آلبالو خشک شده انواع مختلفی دارد که در میان فروشندگان عمده این محصول می توان دو دسته بندی کلی آلبالو رسمی و فرنگی را بارز یافت.
آلبالو خشک فرنگی اغلب به جهت درشتی اش معروف است اما انواع رسمی که بومی ایران هستند از طعم ترش فوق العاده ای برخوردار می باشند. حتی برخی از انواع آنها درست هم هستند و لذا برای صادرات انتخاب می شوند.
صادراتی بودن آلبالو خشک شده بحث بسته بندی آن را مهم جلوه می کند که حتما باید مقرون به صرفه بودنش را مد نظر قرار داد؛ لذا لازم است به صادرکنندگان آلبالو خشک ترش ارتباط گرفته و راهنمایی مناسب را دریافت نمود.
بسته بندی آلبالو خشک شده ترش
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش: ...
راه های ارتباطی: