آلبالو یخی یا همان منجمد هر ساله به مقدار مطلوب تولید می گردد و سعی می شود بهترین ارقام آلبالو برای این منظور انتخاب شوند.
فرآیند منجمد کردن آلبالو در سردخانه های بزرگ صورت می پذیرد تا بتوان مقدار زیادی از این میوه را ذخیره سازی نمود.
جدا نمودن هسته نیز قبل از این مرحله صورت می گیرد تا در نهایت آلبالو بدون هسته منجمد داشته باشیم.
آلبالو یخی می تواند از ارقام آلبالو مجاری و یا رسمی تهیه شود که نوع اول برای تولید آلبالو فریزری بسیار مناسب تر می باشد لذا بیشتر هم شاهد محصولی از این نوع هستیم.
بهترین ارقام آلبالو ترش یخی
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش: ...
راه های ارتباطی: