میوه آلبالو در انواع تازه و خشک و یا انواع فریزری دارای خواص زیاد و مفیدی برای سلامتی بدن می باشد که می توان این میوه پرخاصیت را در مقدار مناسب مصرف کرد.
انواع مختلفی از آلبالو وجود دارند که علاوه بر تنوع گونه های آن برای تهیه فراورده و محصولات دیگری نیز استفاده می شوند که هر یک کاربرد مخصوص به خود را دارد و این میوه پرخاصیت مصارف زیادی نیز دارد و در تابستان میوه ای پر مصرف محسوب می گردد. از خواص مهمی که آلبالو دارد می توان به خاصیت کاهش فشار خون آن اشاره کرد که برای افرادی که این مشکل را دارند مصرف این میوه به صور مختلف و دمنوش آن توصیه می شود. میوه آلبالو از دم و ساقه و برگ تا میوه دارای خواص است که در طب سنتی برای هر یک از آنها ویژگی هایی در نظر گرفته می شود. گاهی در صنعتی نیز از قسمت های مختلف میوه آلبالو استفاده می شود. میوه آلبالو به عنوان میوه ای جهت آرامش دادن به اعصاب نیز کاربرد دارد و مصرف آن توصیه می شود. به هر صورت بهتر است که این میوه هم در مقدار و حجم مناسبی استفاده شود.
میوه آلبالو
ارقام و گونه های میوه آلبالو سب تنوع در شکل ظاهری این میوه و گاهی به طور خیلی کم تنوع در طعم می شود که برای هر فردی خرید و مصرف میوه آلبالو می تواند لذت بخش باشد. آلبالو مانند گیلاس تابستانی است و در باغات و سایر مکان های پرورش این میوه در تابستان شاهد برداشت گونه های مختلفی از آن هستیم که می توانند مشتری را راضی نگهداشته و گونه های مختلف آن کاربردهای مناسبی نیز دارند.