آلبالو رسمی ایران، بومی این کشور است و فروش عمده آن در برخی از زمینه ها بیشتر دیده می شود که مهمترین آنها تهیه خشک شده آلبالو است.
میوه های آلبالو مختلف هستند و با توجه به نژاد آنها می توان یک دسته بندی کلی که دارای دو شاخه می باشد را نام برد:
- آلبالو رسمی
- آلبالو فرنگی
آلبالو رسمی را می توان محصولی برشمرد که بومی ایران است و خصوصیات منحصر به فردی هم دارد. طعم فوق العاده ترش در کنار رنگ سیاه را باید بارزترین خصوصیات آلبالو رسمی ایران دانست.
هر کیلو از آلبالو رسمی به نسبت انواع آلبالو فرنگی، میزان آلبالو خشک بیشتری می دهد لذا از زمینه های مصرفی ایده آل برای این محصول، عرضه اش به صورت خشکبار می باشد که فروش عمده ای را هم برایش رقم می زند.