میوه آلبالو میوه ای است که با داشتن ویتامین هایی نظیر ویتامین ث در انواع تازه و انواع آلبالو خشک شناخته می شود و بهتر است در مقدار مناسبی مورد استفاده قرار بگیرد.
میوه های نظیر میوه آلبالو و گیلاس که در یک رده و یک خانواده به صورت تک هسته ای ها طبقه بندی می شوند دارای مواد مناسب و مفیدی برای سلامتی فیزیکی بدن هستند و با داشتن انواع ویتامین ها مصرف آنها توصیه می شود و انواع مناسبی از ارقام آلبالو می توان برای استفاده مفید باشد. انواع میوه آلبالو در تابستان و در فصل های دیگر یافت می شوند که اگرچه در فصول مختلف میوه آلبالو به صورت تازه وجود ندارد اما می توان در انواع منجمد و یا انواع مختلفی از آن استفاده کرد. میوه ای مانند آلبالو دارای طعمی مناسب است که برای کاهش چربی بسیار مناسب بوده و به داشتن این خاصیت شهرت دارد.
خواص میوه آلبالو
هر نوعی از میوه های خشک که از میوه های تازه پرخاصیت نظیر آلبالو تهیه می شوند دارای خواص بسیار خوبی می باشند و از این رو می توان طعم مناسبی از میوه های خوب را در انواع میوه هایی نظیر آلبالو خشک یافت و زیبایی و طراوت حاصل از مصرف این میوه به حدی است که نمی توان از مصرف میوه تازه و خشک آن صرفنظر کرد. خواص میوه آلبالو برای افراد باردار و افرادی که دارای بیماری های رماتیسمی می باشند در طب سنتی مشخص شده است.