آلبالو فرنگی را در میادین تره بار بیشتر از رنگ قرمز و درشت بودنش می شناسند و انواع مختلف این میوه برای خرید تازه یا منجمد، در بازار وجود دارد.
آلبالو فرنگی یک گروه بزرگ را شامل می شود و ارقام مختلفی را در بر می گیرد. به طور کل بیشتر انواع اصلاح نژاد یافته را می توان در گروه آلبالو های فرنگی جای داد که مهمترین آنها نوع مجاری یا مجارستانی است.
آلبالو فرنگی درشت
درشت بودن را می توان یک خصوصیت ظاهری بارز در آلبالو فرنگی دانست. برای همین خرید انواع مختلف آن جهت تولید فرآورده های غذایی همچون کمپوت یا مربا، با سفارش زیادی از سوی کارخانه های مرتبط، رو به رو می شود.