آلبالو خشکه ترش جزو خشکبار تولیدی ایران است که خریدار آن می تواند حتی از طریق اینترنت به صورت عمده اقدام به تهیه این محصول نماید.
آلبالو خشکه ها از انواع مختلف این میوه تهیه می شوند اما به دلیل پاره ای از مسائل، ارقام آلبالو رسمی ایرانی جهت خشک کردن، بیشتر انتخاب می شوند. بنابراین خوب است خریداران عمده این محصول که صنایع غذایی یا شرکت های صادرات خشکبار هستند، پیرامون آن اطلاع کافی داشته باشند.
آلبالو ترش ایرانی
آلبالو ایرانی طعم ترش بی نظیری دارد و این خصوصیت را می توان برای خشک کردن آلبالو بسیار مهم دانست.
مورد قابل توجه تر، کاهش وزن آلبالو پس از خشک کردن است. در انواع آلبالو ایرانی کاهش وزن زیاد نیست اما آلبالو فرنگی به شدت تغییر وزن می دهد و لذا آلبالو خشکه آن گران تمام خواهد شد.