آلبالو خشک آبدار به روش سنتی تولید می شود و به صورت فله ای نیز می توان آن را خریداری کرد.
آلبالو باید صد در صد خشک شود تا به مرور زمان و بعد از گذشت یک تا دو ماه رطوبت موجو در آن سبب فاسد شدنش نگردد. اما خیلی از افراد دوست دارند تا آلبالو را به صورت کمی نمدار مصرف نمایند.
از این رو مراکز فروش این میوه، آلبالو خشک آبدار را نیز به سفارش مشتریان تولید می کنند و به صورت فله ای در اختیارشان قرار می دهند.
تولید آلبالو خشک آبدار فله ای
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش: ...
راه های ارتباطی: