آلبالو در ارقام مختلف و خوش طعم و مناسب در تابستان برداشت می شود و طعم آلبالوی ترش برای بسیاری از افراد لذت بخش می باشد و این میوه خواص زیادی دارد.
آلبالو میوه ای مناسب و خوشمزه است که در تابستان مقدار زیادی از باغات برداشت می شود و به صورت تازه برای فروش عرضه می گردد. برای تهیه میوه آلبالو می توان این میوه خوشمزه را در فصل مناسب با طعم های خوب تهیه کرد و برای انواع محصولات مانند ترشی و مربا از آن استفاده کرد. میوه آلبالو برای تهیه فراورده های مختلف به کار می رود و میوه ای پرکاربرد می باشد و با داشتن خواص زیاد برای خام و تازه خوری و برای مربا و ترشی مناسب است. خواص میوه های تابستانی بسیار زیاد می باشد و می توان در تهیه ترشی و مربا از این خواص مناسب میوه ها بهره مند شد. آلبالو با داشتن خواص خوب برای سلامتی میوه ای است که مصرف آن توصیه می شود و باعث متعادل شدن فشار خون می شود.
خواص آلبالو
آلبالو و آب آلبالو بسیار خوش طعم می باشند و با سلیقه و ذائقه افراد مختلف سازگار می شوند و از این رو میوه انتخابی مناسبی می باشند. آلبالو می تواند چربی غیر مفید یا کلسترول مضر خون را کاهش دهد و میوه ای می باشد که مصرف آن توصیه می شود البته در مقدار و اندازه مناسب و می توان گفت هر میوه ای و یا مواد غذایی در مقدار زیاد که مصرف شود مضر می شود. بهتر است تعادل در مصرف و خوردن همه نوع میوه و سبزیجات رعایت گردد