ارقام مختلف از آلبالو را برای خشک کردن و منجمد کردن استفاده می کنند و این ارقام از انواع ترشی و ارقام مختلف می تواند انتخاب شود.
ارقام مختلفی از آلبالو برای استفاده وجود دارد که می توان از گونه های مختلف آن برای خشک کردن و یا منجمد کردن استفاده کرد. انواع مختلفی از میوه آلبالوی خوش طعم و ترش وجود دارد و هر اندازه این میوه در زمان درستی چیده شود و به طور کامل رسیده باشد در نتیجه طعم بهتری خواهد داشت و برای تهیه انواع مربا و ترشی و انواع گوناگون از هر فراورده ای می تواند مفید باشد. با توجه به نوع مصرف می توان گونه هایی از آلبالو با طعم های مختلف را انتخاب و خریداری کرد و میوه ترش آلبالو دارای خواص مخصوص به خود می باشد و برای تهیه انواع ترشی و خشک کردن مناسب می باشد. معمولا از انواع مختلف آلبالو برای منجمد کردن استفاده می کنند و آلبالوی یخ زده هم کاربردهای خود را برای استفاده های مختلف دارد.
ارقام آلبالو ترش
ارقام آلبالو یخ زده و ترش می تواند با هم فرق داشته باشد و یا یکسان انتخاب شود و برای هر نوع مصرفی از میوه آلبالو می توان به صورت کاملا انتخابی و سلیقه ای رقمی را که به نظر مطلوب و مناسب می رسد خریداری کرد. هر نوعی از آلبالو برای مصارف گوناگون باید با کیفیت خوب انتخاب و خریداری شود تا برای انجماد و خشک کردن نیز کیفیت خود را بتواند حفظ کند.