تهیه آلبالو خشکه از انواع آلبالو باکیفیت و ترش و یا ارقام ملس صورت می گیرد که می توان طعم مناسبی از آن را تجربه کرد.
آلبالو خشکه از انواع خشکبار پرمصرف می باشد که با داشتن طعم خوب بسیار طرفدار دارد و می توان گفت آلبالوی خشک و خوشمزه بر طعم انواع محصولاتی که از آن تولید می شود موثر است. اگر آلبالوی مناسب را برای خشک کردن به درستی انتخاب کنید و انواعی از آلبالوی مرغوب و خوش طعم برای این منظور استفاده شود در نتیجه یک آلبالوی خشک خوب حاصل می شود که می توان از آن برای تهیه ترشی و یا انواع ترشک استفاده کرد. آلبالو خشکه شبیه به آلبالوی تازه دارای خواص زیادی است و طعم ترش آن بسیار مورد علاقه قرار می گیرد و این طعم را با میوه تازه و خوب به راحتی می توان تجربه کرد. در فصولی غیر از تابستان انواعی از آلبالوی خشک را می بینیم که به صورت بسته بندی شده وجود دارند و انواع مختلف از این محصول دارای تولید صنعتی و خانگی می باشد.
تهیه آلبالو خشکه
آلبالو خشکه با انتخاب آلبالوهای مرغوب و تازه و خوشمزه تهیه می شود و آلبالو پس از شستن نیازی به جدا کردن هسته ندارد و انواع آلبالو را می توان پس از شستن در ظرف مناسبی همراه با نمک ترکیب کرد و سپس در روی پارچه ای تمیز زیر نور مستقیم آفتاب قرار داد تا به طور کامل خشک شود. تهیه آلبالو خشکه می تواند به روش های مختلفی صورت بگیرد و هر یک از این روش ها در نهایت یک محصول خوب و خوش طعم از آلبالو را رائه می دهد.